Back to search results

Payne House, Warwick Road, Kenilworth

Full Details

COMMUNAL HALLWAY You enter into an attractive hallway with a security intercom system for visitor access. An easy tread staircase rises to the second floor landing.

RECEPTION HALLWAY You enter through a black composite door into the central hallway with two radiators, laminate flooring, Utility storage with plumbing for automatic washing machine, storage cupboard and doors off to:

OPEN PLAN LOUNGE/KITCHEN 24' 7" x 19' 8" (7.50m x 6.00m)

LOUNGE AREA With twin bi folding doors onto the large balcony looking into the courtyard. Laminate flooring, down lighters, twin wall mounted tv sockets and power points and two radiators.

BALCONIES There is a wrap around balcony from the master bedroom and a further balcony off the lounge area.

KITCHEN Comprehensively fitted with a range of modern frameless units with brushed steel furniture. The base units have quartz countertops with an inset induction hob set beneath an extractor. Integrated dishwasher and fridge freezer. Beneath the hob are pan drawers, electric oven and combination microwave. Wall display units, corner cabinets and a unit housing the condensing boiler.

MASTER BEDROOM 13' 9" x 10' 9" (4.2m x 3.3m) With twin aspect bi folding doors onto the private balcony. Radiator, down lighters and frosted sliding wardrobes with hanging and shelving. A door leads into the en suite.

EN SUITE SHOWER ROOM With a white suite that comprises a oversized shower with thermostatic shower, close coupled wc and a half pedestal wash hand basin. Heated towel rail, tiled to full height and floor, shaver point and down lighters.

BEDROOM TWO 11' 9" x 9' 2" (3.60m x 2.80m) With floor to ceiling double glazed window to the fore, frosted glass fronted sliding wardrobes, down lighters and a wall mounted aerial and power point for a television.

BEDROOM THREE/OFFICE 10' 5" x 8' 2" (3.20m x 2.50m) With a double glazed window into the courtyard, vinyl flooring, radiator and down lighters.

BATHROOM Fitted with a white suite with a panelled bath, half pedestal wash hand basin and a close coupled wc. Tiled floor and to full height of walls. Radiator, heated towel rail and shaver point.

COURTYARD The communal courtyard garden has well stocked borders and provides a tranquil sheltered space at the rear of the development

ALLOCATED PARKING At the rear of the development is secure parking for one vehicle with rising security bollards at the entrance.